Ανάπτυξη προσωπικής έκφρασης


Η ανάπτυξη προσωπικής έκφρασης απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απελευθερώσουν και να ανακαλύψουν τα εκφραστικά τους μέσα, δηλαδή να εργαστούν ώστε να βελτιώσουν:

— το λόγο τους
— το σώμα τους
— την ποιότητα της παρουσίας τους
— το πνεύμα τους


Μαθήματα Υποκριτικής


Στα ιδιαίτερα μαθήματα επιλέγεται ένα κείμενο σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή πάνω στο οποίο θα δουλέψει για να εξελίξει τα εκφραστικά του μέσα, να αναπτύξει την τεχνική και να εξασκήσει τα εργαλεία του ηθοποιού...

Στα ομαδικά μαθήματα δουλεύουμε πάνω σε δύο κύριους άξονες:
Α) Τον Αυτοσχεδιασμό, καθοδηγούμενο και ελεύθερο.
Β) Την Υποκριτική είτε με σκηνές από γνωστά θεατρικά έργα είτε πάνω σε ένα μόνο κείμενο.


Προετοιμασία Υποψηφίων Ηθοποιών


Προετοιμασία Υποψηφίων Ηθοποιών :

— για την ένταξή τους σε Δραματικές Σχολές
— την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.


Εξάσκηση στην Αρχαία Τραγωδία


Η ερμηνεία, ο ρυθμός και το σώμα στην Αρχαία Τραγωδία. Εξασκούμαστε στη φιλοσοφία της αρχαίας τραγωδίας.

Με αφορμή τα κείμενα των αρχαίων τραγικών ποιητών αναλύουμε και κατανοούμε βαθιά τα νοήματα και ως αγγελιοφόροι φέρνουμε στο φως τα μηνύματά της.

parallax background
 

Είπαν για εμένα

 • Ελένη Βλάχου
  Μέσα από το μάθημα του σωματικού θεάτρου και του αυτοσχεδιασμού αισθάνθηκα την ελευθερία του σώματός μου, ένιωσα τη δύναμη και τη θέληση να εκφραστώ σε κάθε άσκηση με όλη μου την ψυχή. Με έκανες να αισθανθώ ικανή στο να δημιουργήσω και ήθελα να στο πω πάντα αυτό. Σου χρωστάω πολλά.
  Ελένη Βλάχου
 • Αλεξία
  Μου αρέσει που με βοήθησες να ανακαλύψω κάποια καινούργια στοιχεία στον εαυτό μου και που το μάθημα είναι δημιουργικό. Επίσης μου αρέσει που στο μάθημα μπορούμε να "ελευθερωθούμε' και να γίνουμε δημιουργοί.
  Αλεξία
 • Χρήστος
  Χωρίς να έχω καμία επαφή με το χώρο του θεάτρου, άρχισα μέσα σε πολύ λίγα μαθήματα να παίρνω μια πολύ όμορφη αίσθηση της τέχνης αυτής. Αν και δεν ήμουν επιμελής, η διαδικασία και η δομή των μαθημάτων με εξέλιξαν και διεύρυναν τη φαντασία μου. Σ' ευχαριστώ για όλες τις γνώσεις που μου μετέδωσες αλλά κυρίως για την υπομονή σου.
  Χρήστος
 • Αναστασία
  Καταλαβαίνω απόλυτα όλες σου τις οδηγίες. Θεωρώ ότι είσαι σαφέστατη σε ό,τι λες. Βλέπεις ισότιμα όλους του μαθητές και προσπαθείς το ίδιο για όλους. Είσαι το ίδιο αυστηρή με όλους, εκεί είναι που σε παραδέχομαι. Εγώ κινητοποιήθηκα, έμαθα, βοηθήθηκα, ένιωσα πρώτη φορά ό,τι κάποιος ενδιαφέρεται όντως για το τι μαθαίνω. Δίδαξέ μας βρε παιδάκι μου...
  Αναστασία
 • Μαρία Νομικού
  Η εμπειρία που είχα με τη Ράνια ήταν μοναδική, από την αρχή πίστευε σε εμένα και με έσπρωχνε να κάνω πράγματα που πιθανόν δεν θα τολμούσα ή θα φοβόμουν. Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα και σου φυτεύει με άνεση το σπόρο του θεάτρου. Είναι άμεση, ζεστός άνθρωπος, αυθεντική και αφοπλιστικά απλή. Ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει και το αγαπάει. Έτσι μου έδωσε κι εμένα τα ερεθίσματα για να αγαπήσω το θέατρο. Ράνια μου σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες. Σε αγαπώ πολύ.
  Μαρία Νομικού
 • Μαρία Κατσούλη
  Το μεγαλύτερο θετικό στη διαδασκαλία σου, πέρα από τις γνώσεις σου, την αγάπη και τη συνέπεια σε αυτό που κάνεις είναι ό'τι αποδέχεσαι τον καθένα σαν να είναι ίσος και ίδιας αξίας με τον άλλο. Το γεγονός ότι καθοδηγείς σε ένα βαθμό με έχει βοηθήσει απίστευτα να πάρω μπρος πολλές φορές και το θετικό είναι ότι το κάνεις με μέτρο, χωρίς να δίνεις στο πιάτο αυτό που πρέπει να βγει στη σκηνή. Με κινητοποιείς και με βοηθάς να πάρω ώθηση για να βρω μέσα μου πράγματα. Keep inspiring.
  Μαρία Κατσούλη